Site speed

This topic contains 16 replies, has 0 voices, and was last updated by  t8test 3 years, 10 months ago.

  • Author
    Posts
  • #795754
     Admin 
    Keymaster
    • Topics started 93
    • Total replies 1,289

    Is the site too slow to load sometimes? I find it quite slow here from New Zealand.

    How is it for you and where are you from if you don’t mind me asking?

    #795757
     princess 
    Participant
    • Topics started 25
    • Total replies 1,156

    the site is awesome T8.

    • homepage is a great source of info and reads. Prior too I would skip over.
    • the forums are easier to maneuver through.
    • the color scheme great choice.
    • load time for me is a bit slow, haven’t had a problem with a page loading yet.

    all in all, I find it much better. ’cause your awesome like that!

    sorry T8, east coast USA

    #795767
     kerwin 
    Participant
    • Topics started 144
    • Total replies 17,364

    t8,

    The site spread is nowhere instantaneous. It seems to be taking at least several seconds to change a page and probably more. I have not timed it so I am not sure if it takes 15 or so seconds or if that is just my perception. I worked at resizing the window and response time was fairly slow on the home page. Perhaps that has something to do with the actual size of the images.

    #795770
     NickHassan 
    Blocked
    • Topics started 284
    • Total replies 71,005

    Yes very slow t8

    #795776
     Ed J 
    Participant
    • Topics started 155
    • Total replies 28,195

    S l o w

    #795777
     942767 
    Participant
    • Topics started 13
    • Total replies 7,574

    It is very slow, and frustrating compared to the old site.

    #795794
     miia 
    Participant
    • Topics started 31
    • Total replies 1,582

    site looks GREAT now.

    i’m in nz too, speed seems a bit slow but compared to other sites: about average maybe?

    #795806
     Admin 
    Keymaster
    • Topics started 93
    • Total replies 1,289

    I will look at moving it to a fast server perhaps even today.

    I will make sure no one is logged in when I do it.

    Currently the site is maxing out the current server resources sometimes and that results in the site being throttled (put in slow mode) afterward for a time.

    Then the process starts over again.

    The solution is an upgrade in the hosting package. No point in stripping out functionality that is useful.

    You can close that message about the server if you haven’t already figured that out.

    #795831
     seekingtruth 
    Participant
    • Topics started 15
    • Total replies 1,813

    Functions are great, but site is slow.
    Thanks for all your effort – Wm

    Michigan midwest US

    #795833
     Admin 
    Keymaster
    • Topics started 93
    • Total replies 1,289

    Thanks for the feedback guys.

    Sounds to me like most of you are happy with the site except the speed.

    So will probably move it this week.

    Blessings.

    🙂

    #795907
     miia 
    Participant
    • Topics started 31
    • Total replies 1,582

    Hi Admin,
    Don’t mean to trouble you now, seeing you will be busy continuing to make the site as good as it is, but did you know: I think most or all members can’t use the post features such as color, italic, bold, etc? (It shows up as added code and error). Which is why our posts are plain text (unless we know code). That is FINE, we have learned not to use those features (I’m assuming it’s not just me). But new members wouldn’t know, and it could be frustrating to them.

    Just thought to let you know.

    #796000
     t8 
    Participant
    • Topics started 906
    • Total replies 19,061

    I was not aware that the toolbar above doesn’t work for some.

    It works for me as Admin and T8. My T8 login is the same as yours.

    Is this true for others?

    #796038
     miia 
    Participant
    • Topics started 31
    • Total replies 1,582

    Maybe it’s just me.

     

    <span style=”color: #008000;”>Testing color</span>

     

    Testing bold

     

    Testing italic

     

    <span style=”text-decoration: underline;”>Testing underline</span>

     

    • Testing bullet list
    • one
    • two

     

     

    #796039
     miia 
    Participant
    • Topics started 31
    • Total replies 1,582

    ok.  that time they all worked except color and underline.

     

    #796114
     t8test 
    Participant
    • Topics started 0
    • Total replies 20
    • <span style=”color: #0000ff;”>Hello</span>
    • <span style=”color: #333300;”>testing</span>
    • <span style=”text-decoration: underline; color: #ff0000;”><span>12345678</span></span>
    • <span style=”color: #800080;”>*&^%$(&*^%$%$</span>

     

    #796115
     t8test 
    Participant
    • Topics started 0
    • Total replies 20
    • <span style=”color: #ff00ff;”>123456789</span>
    • <span style=”text-decoration: underline; color: #800000;”>123456789</span>
    • 123456789
    • <span style=”text-decoration: underline;”><span style=”color: #ff6600; text-decoration: underline;”>123456789</span></span>
    • <span style=”color: #808000;”>123456789</span>
    #796116
     t8test 
    Participant
    • Topics started 0
    • Total replies 20

    <span style=”color: #008080;”>123456789</span>

    <span style=”color: #800000;”>123456789</span>

    <span style=”color: #008000;”>123456789</span>

    <span style=”color: #808000;”>123456789</span>

Viewing 17 posts - 1 through 17 (of 17 total)

You must be logged in to reply to this topic.

© 1999 - 2019 Heaven Net

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account